Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatul din Ohio: Candidatul republican JD Vance îl învinge pe contracandidatul democrat Tim Ryan

foxnews.com

Candidatul republican și autorul JD Vance îl va învinge pe reprezentantul democrat al Camerei Reprezentanților Tim Ryan în cursa pentru Senatul SUA din Ohio, anunță Fox News.

Câștigătorul îl va înlocui pe senatorul republican Rob Portman, care se retrage, și va menține Ohio în coloana Partidului Republican, în condițiile în care se preconizează că Senatul va rămâne aproape de împărțirea deja 50-50 la alegerile de la mijlocul mandatului de marți.

La începutul cursei, sondajele de opinie arătau că Vance se află în urma lui Ryan, care s-a prezentat ca un democrat moderat și a încercat adesea să se distanțeze de președintele Joe Biden și de ratingul său de aprobare sumbru în rândul locuitorilor din Ohio.

Vance a redus acest decalaj în sondaje în ultimele săptămâni ale cursei, ceea ce l-a determinat pe Ryan să se distanțeze și mai mult de Biden, în special în probleme precum criza actuală de la granița de sud a SUA.

Cei doi s-au ciocnit pe această temă în cadrul unei dezbateri din octombrie, Ryan afirmând că nu este de acord cu unele dintre politicile administrației Biden, iar Vance acuzându-l pe democrat că permite în mod intenționat migrația în masă pentru a modifica alegerile naționale în favoarea democraților.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.