Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatul îi pune piedică lui Trump și Iranul amenință cu RĂZBOIUL: Suntem pregătiți să atacăm SUA și Israel

www.aljazeera.com
Meciuri Iran

Iranul este pregătit să atace Statele Unite şi Israelul, dacă îi vor da vreun motiv să o facă, a afirmat joi şeful Gărzilor Revoluţionare, generalul maior Hossein Salami, la televiziunea de stat, transmite Reuters.

Citește și: Victor Ponta poveste TERIFIANTĂ cu mama lui, din spitalele românești: M-au sunat la ora 11 noaptea

”Dacă veţi face cea mai mică eroare, vă vom lovi, şi pe unul şi pe celălalt”, a afirmat Salami într-un discurs susţinut la o ceremonia care a marcat a 40-a zi de la moartea comandantului Qassem Soleimani, informează News.ro.

Soleimani, care a condus Forţele Qudsm o ramură a Gărzilor responsabilă cu operaţiunile din afara Iranului, a fost ucis, alături de comandantul de miliţie irakiană Abu Mahdi al-Muhandis, de o dronă americană, într-un atac pe aeroportul din Bagdad, care a avut loc pe 3 ianuarie.

Uciderea lui Soleimani va conduce la eliberarea Ierusalimului, a declarat anterior purtătorul de cuvânt aL Gărzilor Revoluţionare, citat de agenţia Tasnim.

Aasasinarea laşă şi fricoasă a comandantului Soleimani şi a lui Abu Mahdi al-Muhandis de către americani va conduce la eliberarea Ierusalimului, cu voia Domnului”, a spus Ramezan Sharif.

Liderul suprem iranian Ayatollahul Ali Khamenei a afirmat săptămâna trecută că Iranul va susţine grupările armate palestiniene cât de mult va putea şi a cerut palestinienilor să se opună planului de pace american pentru Israel şi Palestina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.