Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SENZAȚIONAL Nici în UNPR nu e liniște: Cine și-a băgat coada

oprea

UNPR e partidul cel mai curtat în ultima perioadă! PNL îi dă târcoale ca să-l fure de la PSD, iar interesul național are mare trecere la Cotroceni. Dar, în partidul cu generali mai mulți ca în armată nu e liniște. Gălăgie face PP-DD, partidul lui Dan Diaconescu.

La Brăila e scandal mare. Potrivit președintelui PPDD ,Gabriel Musceleanu, lucrurile nu au decurs tocmai bine după ce s-a întâlnit cu noii colegi. El susține că protocolul de la nivel Central a stabilit că președinții de filiale locale ai PPDD vor deveni copreședinți UNPR, însă șefa partidului lui Gabriel Oprea de la Brăila, Marioara Nistor, nu este de acord.

UNPR-iștii nu respectă protocolul de fuziune, ba mai mult, au și "amenințat voalat" consilierii județeni și municipali ai PPDD să semneze adeziuni către partidul lor. Președintele UNPR Brăila, Marioara Nistor, a declarat oficial că protocolul de fuziune al celor două partide prevede că președintele PPDD devine vicepreședinte odată intrat în noua structură, scrie presa locală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.