Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senzaţie la Untold: Cei mai bogaţi DJ vin la Cluj

untold

Cel mai tânăr superstar al muzicii electronice, Martin Garrix, va concerta pentru prima dată în România, la festivalul Untold, care avea loc în Cluj în luna august, au anunțat miercuri organizatorii evenimentului.

Garrix va urca pe scenă alături de Armin van Buuren, Afrojack, Hardwell și de Tiesto, cel care l-a inspirat să devină DJ. Cei cinci sunt, potrivit unui studiu al revistei Forbes, cei mai bogați DJ din industria muzicii electronice. "UNTOLD își respectă promisiunea făcută fanilor din întreaga lume și aduce pe aceeași scenă cei mai doriți cinci regi ai muzicii electronice, alături de alți 150 de artiști, dintre care amintim Faithless, Parov Stelar, Clean Bandit, Scooter, Dubfire, Rudimental DJ, Chase and Status DJ. Cele cinci staruri electro-dance care vin în vară la Untold au ajuns pe primele locuri și într-un clasament făcut de revista Forbes, unde au fost clasați ca fiind cei mai bogați DJ din industrie. Adunate, averile lor sunt estimate la peste 150 de milioane de dolari", se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Martin Garrix, supranumit și "tânărul savant" al muzicii electronice, pe numele lui real, Martjin Garritsen, a fost votat în 2015 de fanii din întreaga lume pe locul al III-lea în clasamentul DJ MAG TOP 100. La doar 19 ani, pasiunea pentru muzică i-a adus lui Martin Garrix o fabuloasă avere, premii internaționale și un avion personal cu care călătorește la cele mai apreciate festivaluri din lume. Cele mai importante distincții câștigate de până acum sunt cea din 2013, de la Dance Music Awards, unde a fost ales DJ-ul anului și cea din 2015, de la MTV Europe Music Awards, unde a luat premiul pentru cea mai bună muzică electronică. Artistul olandez l-a văzut pentru prima dată pe TIESTO în 2004, când avea 8 ani, la Jocurile Olimpice de la Atena, moment în care și-a propus să-i calce pe urme. Visul lui s-a împlinit 11 ani mai târziu când a produs prima melodie cu legendarul DJ, numită 'The Only Way Is Up'. În această vară, la festivalul Untold, elevul și profesorul se vor întâlni pe aceeași scenă.

Deși a debutat în muzica electro-dance doar de patru ani, Martin Garrix are deja colaborări cu artiști importanți. În mai 2015, el a coprodus și piesa lui Avicii, "Waiting for Love". Festivalul Untold, care a avut prima ediție anul trecut, când Cluj-Napoca a dețint titlul de Capitală europeană a tineretului, a fost desemnat Best Major Festival în cadrul 'European Festival Awards' 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. UNTOLD 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, când pe scenă vor urca peste 150 de artiști internaționali de renume, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.