Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sepp Blatter spune că Iranul ar trebui să fie exclus de la Cupa Mondială

blater

Fostul președinte al FIFA Sepp Blatter consideră că Iranul ar trebui să fie exclus de la Cupa Mondială, pe fondul protestelor de amploare din Republica Islamică declanșate de moartea unei femei aflate în custodia poliției morale, a relatat vineri un ziar elvețian, care-l citează pe acesta.

„Iranul ar trebui să fie exclus de la Cupa Mondială", a relatat tabloidul Blick, citat de Reuters, afirmând că Blatter, în cadrul unei discuții la sediul editurii sale, a cerut consecințe dure, spunând că ar fi eliminat Iranul din competiție dacă ar mai fi fost la conducere.

Protestele din Iran reprezintă una dintre cele mai îndrăznețe provocări la adresa conducătorilor clerici iranieni de la Revoluția islamică din 1979.

Iranul a acuzat dușmanii străini că au întreținut tulburările care au izbucnit de la moartea kurdei iraniene Mahsa Amini în septembrie, după ce a fost arestată pentru că ar fi încălcat codul vestimentar strict impus de Iran femeilor.

Ziarul Blick l-a citat pe Blatter spunând că este de neînțeles faptul că șeful FIFA, Gianni Infantino, nu a luat o poziție clară cu privire la Iran.

Blatter, în vârstă de 86 de ani, a produs rumoare săptămâna aceasta spunând că a fost o greșeală să se acorde Qatarului drepturile de organizare a Cupei Mondiale, care începe pe 20 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.