Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sepsi și Oțelul Galați au terminat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 4-a din Superligă

Superliga

Echipa Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate luni, în deplasare, scor 1-1, meciul din etapa a patra disputat în compania formaţiei Sepsi OSK. A fost pentru prima oară în acest sezon când defensiva covăsnenilor a primit gol.

Meciul de la Sf Gheorghe a început cu o surpriză, Sepsi primind primul gol din actualul sezon. S-a întâmplat în minutul 5, atunci când Ninaj, aflat la marginea propriului careu, a încercat să îl dribleze pe Gaitan, a gafat, iar balonul a ajuns la Alexandru Pop, care a şutat din careu şi a înscris. În minutul 8 acelaşi Alexandru Pop a executat o lovitură liberă la rădăcina barei, obligându-l pe Niczuly la o paradă spectaculoasă. Gazdele au replicat prin şutul pe lângă poartă al lui Rondon, din minutul 26. Au urmat alte două ocazii mari ale Oţelului, iar repriza s-a încheiat cu şutul pe lângă poartă al lui Rondon, singur cu Stoian, conform Mediafax.

Partea secundă a început cu portarul Oţelului, Stoian, scoţând de sub bară lovitura de cap a lui Ninaj, dar şi cu şutul pe lângă poartă al lui Gaitan. Gazdele au egalat în minutul 84. Andres Dumitrescu a executat o lovitură liberă în careu, balonul a ricoşat la Safranko şi acesta a înscris. Răzvan Tănasă a trimis în bară în minutul 90 şi Oţelul a ratat victoria la Sf Gheorghe, meciul încheindu-se la egalitate, 1-1.

Cu opt puncte Sepsi se află pe locul secund în campionat, iar Oţelul este pe locul 12, cu 3 puncte.

SEPSI OSK: Niczuly - Oteliţă, M. Bălaşa (D. Ciobotariu 46), Ninaj, A. Dumitrescu - N. Păun, Francisco Junior (Alimi 46), I. Gheorghe (M. Ştefănescu 46) - R. Varga (Safranko 57), Rondon, Aganovic (Damaşcan 68). ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

OŢELUL: R. Stoian - Zhelev, Yabre, Lovric, D. Panait - Cisotti, A. Lopez (Jardan 79), P. Gaitan (Zivulic 57) - Al. Pop (I. Neagu 57), G. Cârjan (Fatai 65), Bodişteanu (R. Tănasă 65). ANTRENOR: Dorinel Munteanu

Cartonaşe galbene: R. Varga 34, Oteliţă 63, A. Dumitrescu 72 / Cisotti 52, G. Cârjan 54, R. Tănasă 68

Arbitri: Viorel Flueran - Adrian Popescu, Alexandru Filip - Andrei Antonie

Arbitri AVAR: Vlad Bârleanu - Andrei Antonie

Observator: Adrian Vidan

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.