Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şerban Huidu, dezvăluiri surprinzătoare despre Elena Udrea

elena udrea pmp

Vedeta TV Şerban Huidu îl ia la ţintă pe senatorul Varujan Vosganian, pentru atitudinea în faţa solicitării DIICOT de urmărire penală. Huidu îi pune în antiteză pe Vosganian şi pe Elena Udrea, erijându-se într-un apărător al fostului ministru al Turismului.

"Domnul Vosganian, fost ministru al economiei s-a apucat sa boceasca, sa-si dea cu mir si sa citeasca rugaciuni in plenul Senatului, iar colegii sai parlamentari au facut din nou zid in jurul unui coleg, obstructionand Justitia. Cata ipocrizie! Ce comportament, in ce tara traim! Daca ajungea in fata Justitiei domul Vosganian putea sa se apere si sa demonstreze ca e nevinovat!

In alta ordine de idei, asa o sete de sange si razbunare nu am mai intalnit in Romania! Nu judec si nici nu contest ce se intampla cu dosarele de coruptie, fiecare om trebuie sa plateasca pentru greselile lui.

Sunt siderat de comportamentul unor asa zisi barbati care au fost ingenuncheati de o femeie. Oricat de vinovata sau nevinovata ar fi, asta e treaba Justitiei sa stabileasca, Elena Udrea s-a comportat cu infinit mai multa demnitate in fata linsajului mediatic si a faptului ca ai sai colegi au stat pana la ora doua in noapte pentru a vota ridicarea imunitatii parlamentare.

Nu acelasi lucru pot spune despre fostul ministru al infamiei… pardon al economiei, care s-a apucat sa boceasca exact ca o precupeata, a inceput sa-si dea cu mir si sa citeasca rugaciuni ca un ipocrit de soi ce se afla!

Si stiti ce mai grav? I-a iesit! Cam asa se intampla si in alte domenii! Nu performanta sau contraperformanta sunt hotaratoare ci lacrimile de crocodil si ipocrizia dusa la extrem au castig de cauza, pentru ca din pacate avea dreptate Neagu Djuvara: “s-a stricat ceva in creierul acestui popor”

Nu o astfel de societate imi doresc pentru copiii mei! Nu un astfel de comportament! Nu asta e un exemplu ca: minciuna, ipocrizia si falsa smerenie castiga! Nu setea de sange afisata si bucuria de a mai lovi cu sete un om cazut! Inca mai cred ca cinstea, demnitatea si compasiunea sunt valori reale!", scrie Huidu pe blog.

Şerban Huidu continuă cu o dezvăluire despre ministrul Elena Udrea, pe care o portretizează ca pe o şefă implicată şi iubită de subordonaţi.

"Am vorbit acum ceva timp cu unul din angajatii ministerului condus de Elena Udrea si care-mi spunea ca pe vremea ei nu-si vedea capul de treaba iar atunci cand a plecat pana si femeile de serviciu plangeau. Noi am avut o alta imagine a ei, indusa in principal de opozanti politici sau trusturi media aservite unei puteri.

Nimeni dintre cei cu care a lucrat efectiv nu a spus nimic! Toti au tacut chitic si unii au mai tras un sut in omul cazut, iar asta spune multe depre noi ca popor! Repet: nu sunt in masura sa judec daca Elena Udrea este vinovata sau nu, dar din pacate toti suntem vinovati dintr-un anumit punct de vedere pentru ca s-a stricat ceva in creierul acestui popor", mai scrie Huidu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.