Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serbia şi Polonia, primele calificate în semifinalele Campionatului European de volei masculin

kuma.fm
volei

Serbia şi Polonia au obţinut primele două bilete pentru semifinalele Campionatului European de volei masculin, ediţia 2021, la finalul meciurilor disputate marţi.

Sârbii, campionii continentali en titre (2019), dar care au ratat participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, au dominat echipa Olandei, în faţa căreia s-au impus cu 3-0 (25-23, 25-20, 27-25), în primul meci din sferturile de finală, care a avut loc la Gdansk (Polonia).

Naţionala Serbiei se va lupta pentru un loc în finală cu câştigătoarea întâlnirii dintre Italia şi Germania, programată miercuri la Ostrava (Cehia).

Selecţionata Poloniei, dublă campioană mondială (2014, 2018), susţinută de 8.600 de spectatori, a surclasat la rândul ei Rusia, cu 3-0 (25-14, 26-24, 25-19), în cel de-al doilea meci disputat marţi seara la Gdansk.

Următoarea adversară a polonezilor, care nu au mai cucerit titlul european din 2009 (locul 3 la ediţiile din 2011 şi 2019), va fi câştigătoarea duelului dintre Cehia şi Slovenia, vicecampioana europeană din 2019, care a ratat la rândul ei participarea la JO de la Tokyo.

Cehia a produs surpriza optimilor de finală, reuşind să elimine selecţionata Franţei, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din această vară.

Meciul dintre Cehia şi Slovenia va avea loc miercuri seara la Ostrava, în timp ce semifinalele şi finala se vor disputa la Katowice (Polonia), pe 18 şi 19 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.