Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serbia și Spania sunt finalistele ATP Cup

australian open facebook
australian open general tenis

Echipa Serbiei și cea a Spaniei sunt finalistele ATP Cup. Serbia a învins în semifinală echipa Rusiei, iar Spania s-a impus în fața Australiei, potrivit Mediafax.

Novak Djokovic l-a învins, sâmbătă pe Daniil Medvedev, cu scorul de 6-1, 5-7, 6-4, într-o partidă care a durat două ore și 50 de minute. În primul set, Djokovic a reușit două mingi de break, câștigând cu 6-1. Setul doi a fost mult mai echilibrat, însă jucătorul rus a reușit trei break-uri în fața lui Djokovic. Setul decisiv a fost câștigat de jucătorul sârb, după un serviciu pierdut al lui Medvedev.

Citește și: Gabriela Firea îl atacă pe Florin Cîțu: Un Ministru-Pinocchio

În celălalte meciuri dintre Serbia și Rusia, Dusan Lajovic l-a învins pe Karen Khachanov, cu scorul de 7-5, 7-6(1), iar perechea Cacic-Troicki i-a învins pe Gabashvili și pe Kravchuk, cu 6-4, 7-6(7).

În primul meci din înfruntarea Australia – Spania, Rafael Nadal l-a învins pe Alex De Minaur, cu 4-6, 7-5, 6-1. Primul set i-a revenit lui De Minaur, Nadal începând cu un serviciu pierdut. În setul secund, Nadal s-a impus, reușind un break în fața australianului, la scorul de 6-5. Setul decisiv i-a revenit lui Nadal, reușind trei breakuri în fața lui De Minaur.

În celălalte două partide dintre Australia și Spania, Roberto Bautista Agut l-a învins pe Nick Kyrgios, scor 6-1, 6-4, iar perechea Carreno Busta-Lopez i-a învins pe australienii Guccione și Peers, cu 6-2, 6(6)-7, 10-4.

Finala dintre Spania și Serbia se va disputa duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.