Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serena Williams, accidentată, a renunţat la US Open

eurosport.com
Serena Williams

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams a renunţat la turneul US Open (30 august - 12 septembrie) din cauza unei accidentări la piciorul drept, a anunţat miercuri pe Instagram fostul lider mondial, în vârstă de 39 de ani, potrivit Agerpres.

Serena Williams a indicat că are nevoie de timp pentru a se reface complet. "După o analiză atentă şi urmând sfatul echipei mele medicale, am decis să mă retrag de la US Open pentru a mă reface complet după accidentarea la ischiogambieri", a scris jucătoarea, citată de AFP.

Citește și: Dosarul de CORUPȚIE în care Viorel Hrebenciuc a primit deja trei ani cu EXECUTARE, la A PATRA AMÂNARE

Această accidentare a făcut-o pe Williams să abandoneze în primul tur la Wimbledon în meciul cu belarusa Aleksandra Sasnovici, pe 29 iunie. În urmă cu două săptămâni, ea a declarat forfait pentru turneul de la Cincinnati.

Americanca, ajunsă acum pe locul 22 în ierarhia WTA, încearcă de mai mulţi ani să egaleze recordul de 24 de turnee de Mare Şlem câştigate, deţinut de australianca Margaret Court. Ultimul său titlu într-un turneu de Mare Şlem a fost în 2017, la Openul Australiei.

Cu Serena Williams, de şase ori laureată la Flushing Meadows, US Open pierde încă unul din principalele sale capete de afiş. În competiţia masculină au declarat forfait Roger Federer, Rafael Nadal şi deţinătorul titlului, Dominic Thiem.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.