Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serena Williams, calificată în semifinalele probei de dublu de la Eastbourne (WTA)

eurosport.com
Serena Williams

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams s-a calificat în semifinalele probei de dublu a turneului WTA de la Eastbourne (Anglia), dotat cu premii totale în valoare de 757.900 de dolari, în care face pereche cu tunisianca Ons Jabeur, potrivit Agerpres.

Williams şi Jabeur s-au impus miercuri în două seturi, 6-2, 6-4, în faţa cuplului compus din japoneza Shuko Aoyama şi taiwaneza Chan Hao-Ching.

La o zi de la revenirea sa în competiţie după o pauză de un an, cea mai mică dintre surorile Williams, în vârstă de 40 de ani, pare deja să-şi îmbunătăţească jocul, mai ales în ceea ce priveşte reflexele la fileu şi la serviciu.

Înţelegerea cu partenera sa, cu care nu mai jucase niciodată înainte de acest turneu, a fost de asemenea mai bună, în ciuda numeroaselor erori neforţate de ambele părţi.

"Am jucat mult mai bine împreună astăzi, deşi a fost bine şi ieri (marţi). Dar Ons m-a susţinut cu adevărat astăzi. M-am uitat la ea şi mi-am spus 'wow, e excepţională'. Nici nu ştiam că suntem deja în semifinale, merge super repede, dar este excelent'', a comentat Williams după meci.

În penultimul act al probei de dublu de la Eastbourne, Serena Williams şi Ons Jabeur le vor înfrunta pe poloneza Magda Linette şi pe sârboaica Aleksandra Krunic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.