Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serena Williams, evoluție fără greșeală în primul tur la US Open

sport.ro
serena williams

Jucatoarea americanca de tenis Serena Williams, aflata pe primul loc în clasamentul mondial feminin, a câstigat meciul disputat miercuri împotriva rusoaicei de pe locul 29 WTA, Ekaterina Makarova, scor 6-3, 6-3, în primul tur al turneului de Mare Slem de la US Open.

Partida a durat o ora si patru minute. Serena Williams a evoluat fara greseala la serviciu pe întreaga durata a meciului si s-a impus pe serviciul adversarei de trei ori: o data în primul set, scor 6-3, si de alte doua ori în cel de-al doilea, act încheiat cu acelasi scor de 6-3.

Pentru calificarea în turul secund, Williams primeste 77.188 de dolari si 70 de puncte WTA, în timp ce Makarova se alege cu 43.300 de dolari si 10 puncte dupa participarea la US Open. În faza urmatoare, Serena Williams va juca, joi, împotriva conationalei sale Vania King, sportiva clasata pe locul 87 în lume, informează Mediafax.

În noaptea de marti spre miercuri, a obtinut calificarea în turul secund, printre altele, si ocupanta locului 4 WTA, Agnieszka Radwanska. Sportiva din Polonia a învins-o, scor 6-1, 6-1, pe Jessica Pegula (SUA, pozitia 138 WTA) si o va întâlni în turul 2 pe britanica Naomi Broady, aflata pe locul 82 în clasamentul mondial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.