Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serena Williams, reacție NEAȘTEPTATĂ la adresa lui Cori Gauff, după ce i-a eliminat sora

serena williams

Serena Williams (37 de ani, nr.10 WTA) a declarat că este o mare fană a sportivei de doar 15 ani, Cori Gauff (15 ani, 313 WTA).

Gauff este cea mai tânără sportivă care s-a calificat în optimile de la Wimbledon. Tânăra americană a avut un parcurs de excepție, reușind să se impună în fața unor nume precum Venus Williams (scor 6-4, 6-4), Magdalena Rybarikova (scor 6-3, 6-3) sau Polona Hercog (scor 3-6, 7-6, 7-5), conform Mediafax.

Citește și: Cazul Sorina SCHIMBĂ Codul de procedură civilă - Copiii care REFUZĂ custodia sunt trimiși șase luni la psiholog

”Cred că se descurcă excelent. Sunt un mare fan al lui Gauff. Îmi place foarte mult. Îi iubesc familia. Nu aș putea să mă simt mai mândră de atât”, a declarat Serena Williams, după victoria sa împotriva Juliei Goerges (scor 6-3, 6-4).

”Ar fi greșit să îi dau sfaturi. Se descurcă minunat. Cred că sunt jucătoare de 15 ani, cum am fost eu, care nu ar știi ce să facă la Wimbledon. Apoi sunt jucătoare de 15 ani, precum Coco, care știu ce să facă. Cred că este la un cu totul alt nivel. Consider că este capabilă și pregătită, să fiu sinceră. Cred că depinde. Nu toate jucătoarele de 15 ani sunt la fel”, a mai adăugat Serena Williams.

La aflarea veștii că Gauff avea un poster cu Williams pe perete, sportiva a mărturisit: ”Sincer, mă simt onorată că am fost pe peretele ei, într-un moment al vieții sale. În curând, ea va fi pe pereții altor fete.”

Gauff o va întâlni, luni, 8 iulie, pe Simona Halep (27 de ani, nr. 7 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.