Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serena Williams, REACȚIE SURPRIZĂ după ce a fost ÎNVINSĂ de Bianca Andreescu: 'A fost mai bine decât în finala cu Simona Halep'

serena williams

Serena Williams a disputat patru finale de grand slam după ce a născut, ultimele două la US Open şi ultimele două la Wimbledon, toate pierdute fără set câştigat. După ce a fost învinsă sâmbătă de Bianca Andreescu, în ultimul act al US Open, Williams a aprecizat că a jucat mai bine decât în finala de la Wimbledon, când a fost învinsă de Simona Halep, cu 6-2, 6-2, conform News.ro.

"Astăzi, m-am luptat. A fost mai bine decât în finala contra Simoeni Halep. Meciul împotriva lui Kerber (n.r. - în finala de la Wimbledon, în 2018) nu contează. Eram epuizată, Fetiţa mea avea doar opt luni, era greu. Dar sincer, este foarte frustrant. Sunt atât de apropae, atât de aproape... Şi în acelaşi timp atât de departe", a declarat Williams, potrivit lequipe.fr.

Americanca este la numai un titlu de grand slam de recordul deţinut de Margaret Court, 24 de trofee "majore", dar spune că nu vânează recorduri.

"Nu vânez în mod special un record. Încerc doar să câştig un titlu de grand slam. Sunt mereu acolo, fac ce pot face", a precizat ea.

Serena Williams se simte decepţionată după înfrângerae suferită la Flushing Meadows.

"Am sentimentul că aş fi putut face mai bine. Dar ea a jucat bine, a meritat titlul. Suntem amândouă luptătoare pe teren, amândouă suntem foarte intense. Nu am jucat la cel mai bun nivel, azi. Cred că aş putut fi mai mult Serena. Serena nu a fost acolo, azi. Trebuie să găsesc modalităţi de a o readuce într-o finală de grand slam", a afirmat fost lider WTA.

Williams a avut cuvinte frumoase despre adversara ei din finala US Open, Bianca Andreescu: "O ador pe Bianca, e o fată bună. Joacă bine sub presiune, evoluează cu o intensitate enormă. Dar sincer, este cel mai slab meci pe care l-am jucat în acest turneu. Aproape că nu mi-am pierdut serviciul pe durata turneului şi acum nu mi-au intrat primele mingi. Esta adevărat că Bianca m-a jenat cu retururile ei, dar este de neiertat să joci la un asemenea nivel".

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, în vârstă de 19 ani, locul 15 WTA, a câştigat turneul de grand slam US Open, învingând-o în finală pe americanca Serena Williams, numărul 8 mondial. Ca urmare a acestui succes, Andreescu urcă pe locul cinci în clasamentul WTA. Simona Halep ajunge pe poziţia a şasea.

Andreescu s-a impus cu scorul de 6-3, 7-5, într-o oră şi 39 de minute, sub privirile ducesei de Sussex, Meghan Markle. La meci a asistat şi Nadia Comăneci.

Învingătoarea va primi un premiu de 3,85 de milioane de dolari (aproape 3,5 milioane de euro), cel mai mare din istorie la un grand slam, şi 2.000 de puncte WTA, iar învinsa, 1,9 milioane de dolari şi 1.300 de puncte WTA.

Ca urmare a acestui succes, Andreescu urcă pe locul 5 în clasamentul WTA. Simona Halep ajunge pe poziţia a şasea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.