Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serena Williams va juca doar la dublu, la întâlnirea de FedCup SUA - Olanda

www.cbsnews.com
Serena și Venus Williams

Serena Williams, care ar fi trebuit să revină pe teren în acest week-end, a fost nominalizată doar în partida de dublu, alături de Lauren Davis, la întâlnirea SUA - Olanda, de la Asheville, din turul I la Grupei Mondiale a Cupei Federaţiei. Căpitanul nejucător al SUA, Kathy Rinaldi, le-a preferat la simplu pe Venus Williams, locul 8 WTA, şi pe Coco Vandeweghe, locul 17 WTA.

Sâmbătă, în prima zi a confruntării, Venus Williams va da piept cu Arantxa Rus, locul 124 WTA, iar Vandeweghe cu Richel Hogenkamp, locul 108 WTA. Meciul de dublu ar urma să fie duminică, după ultimele două partide de simplu, dacă scorul va fi egal.

Serena Williams a devenit mamă la 1 septembrie 2017, când a dat naştere unei fetiţe, Alexis Olympia Ohanian, la Centrul Medical St. Mary’s din Palm Beach, Florida. Williams era însărcinată când a câştigat Australian Open, la începutul anului trecut, ultima competiţie la care a participat.

La 30 decembrie, fostul lider WTA a revenit pe teren la un meci demonstrativ la Abu Dhabi, în care a fost învinsă de letona Jelena Ostapneko, cu scorul de 6-2, 3-6, 10-5. În circuitul WTA, Serena Williams va reveni la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells (5-18 martie), conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.