Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Serghei Lavrov, declarație care ar putea să-l enerveze pe Vladimir Putin: 'Rusia nu este foarte curată. Nu ne este ruşine să arătăm cine suntem'

TASS
serghei lavrov

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat, joi, într-un interviu pentru BBC, că Rusia nu a invadat Ucraina, ci a declanşat o „operaţiune specială.”

"Nu am invadat Ucraina. Am declarat o operaţiune militară specială pentru că nu aveam absolut nicio altă modalitate de a explica Occidentului că tragerea Ucrainei în NATO a fost un act criminal”, a spus el, relatează News.ro.

Realizatorul BBC l-a întrebat pe Lavrov despre ororile de la Cernigău, unde au murit copii şi persoane au stat subsoluri, iar Lavrov a răspuns: "Este un mare păcat, dar diplomaţii internaţionali, inclusiv Înaltul Comisar al ONU pentru Drepturile Omului, Secretarul General al ONU şi alţi reprezentanţi ai ONU, sunt supuşi la presiuni de Occident. Şi de foarte multe ori sunt supuşi fiind folosiţi pentru a amplifica ştirile false răspândite de Occident”.

"Rusia nu este foarte curată. Rusia este ceea ce este. Şi nu ne este ruşine să arătăm cine suntem", a mai spus Lavrov.

Vezi și: Ies la iveală detalii șocante: Ucraina acuză Rusia că practică tortura în procesul de 'filtrare' de la Mariupol .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.