Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serghei Şoigu decorează militari ruşi care luptă în estul Ucrainei: Le-a urat să revină vii acasă

Serghei Șoigu

Ministrul apărării rus Serghei Şoigua decorat sâmbătă militari ruşi care luptă pe frontul din Lîman, în estul Ucrainei, profitând de ocazie pentru a-i întreba câte tancuri germane Leopard au distrus, transmite EFE.

"Vă felicit pentru aceste decoraţii binemeritate. Sunt sigur că veţi continua să vă slujiţi cu credinţă şi sacrificiu de sine ţara şi cauza noastră. Sănătate, victorie şi fie ca toată lumea să se întoarcă în viaţă acasă", a spus el, potrivit unei informări a Ministerului Apărării rus pe canalul Telegram, unde a postat un videoclip al ceremoniei. Pe lângă înmânarea Ordinului Curajului şi a Crucii Sf. Gheorghe, Şoigu le-a oferit militarilor care s-au evidenţiat în lupte pistoale cu inscripţii personale.

În timpul unor discuţii cu militarii după ceremonie, Şoigu a întrebat dacă vreunul dintre militarii decoraţi a distrus sau capturat echipament de război ale inamicului şi i-a întrebat dacă au văzut tancuri germane Leopard în zona luptelor. Comandantul grupării, generalul locotenent Andrei Mordvicev, a răspuns că tancurile Leopard nu au ajuns în această zonă a frontului, dar că se aşteaptă să o facă în curând. "Băieţii noştri îi lovesc cu toată forţa şi s-ar putea să nici nu mai ajungă aici", a răspuns Şoigu cu dispreţ, comentează EFE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.