Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sergio Busquets îi face statuie lui Messi - Avem plăcerea să îl vedem pe Messi zi de zi la antrenamente

www.digisport.ro
Lionel Messi Argentina

Gruparea catalana scandează numele lui Lionel Messi. Mijlocașul Barcelonei, Sergio Busquets, a vorbit despre evoluția argentinianului în victoria cu 4-0 pe terenul lui Espanyol, dar și despre ceea ce se întâmplă acolo unde camerele video nu ajung, la antrenamentele campioanei Spaniei.

"Leo Messi a fost protagonistul primei reprize cu golul din lovitura liberă și assist-ul pentru Dembele", a spus Busquets, la finalul meciului, potrivit sport.es, care a mai adăugat: "Avem plăcerea să îl vedem pe Messi zi de zi la antrenamente. Acolo exersăm loviturile libere, iar el are o eficiență extraordinară.

Leo pentru noi este esențial, mai ales la loviturile libere și la cornere".

Aceeași sursă notează că echipa blaugrana are un "nou comandat". Nu este vorba de argentinianul Messi, la ale cărui picioare se înclină presa din Spania, ci de Arturo Vidal.

"Vidal a făcut cel mai bun meci de când a sosit la Barcelona. A fost aproape perfect, ca întregul joc al catalanilor, de altfel. Extrem de elastic, chilianul a fost omniprezent atât în apărare, cât şi în atac. Nu a încetat să alerge la primul său meci în care a fost integralist în campionat. A fost o adevărată bucurie să îl priveşti, a fost plin de energie, transmiţând această stare şi colegilor săi. Arturo pare că şi-a asigurat în acest moment postul de titular, tenacitatea şi risipa de efort impresionându-l pe Valverde. "King Arthur" este noul comandor al navei", au scris jurnaliștii iberici.

Marţi, 11 decembrie, Barcelona primeşte vizita lui Tottenham, în ultima etapă a Ligii Campionilor. Catalanii sunt calificaţi de pe primul loc, în timp ce Spurs se luptă de la distanţă cu Inter pentru accederea în optimile competiției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.