Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sergiu Băhăian a primit încă 12 ani de închisoare: A comandat mai multe asasinate

ciocanel judecator

Fostul om de afaceri Sergiu Bahaian, condamnat definitiv la 26 de ani de inchisoare pentru instigare la omor deosebit de grav dupa ce a dictat mai multe asasinate, a mai primit o lovitura din partea instantei de judecata.

Magistratii Curtii de Apel Constanta i-au mai dat alti 12 ani de inchisoare pentru implicare intr-un grup infractional organizat. Judecatorii sustin ca Sergiu Bahaian a infiintat mai multe firme fantoma pe numele unor oameni ai strazii sau cu probleme psihice din mai multe sate din judetul Constanta. Prin intermediul acestor firme Bahaian a reusit sa-si pacaleasca partenerii de afaceri cu sume care depasesc 600 de mii de euro. Pentru aceste fapte a fost condamnat acum la 12 ani de inchisoare.

Mai departe insa venea momentul in care falsii patroni ai firmelor fantoma, deveneau incomozi si isi cereau drepturile. Atunci Bahaian ordona asasinarea acestora. Omorurile erau duse la indeplinire de doi locotenenti ai acestuia sustin anchetatorii. Doua dintre victime au fost descoperite intr-o curte din satul Magura, iar cea a treia a fost gasita in apele canalului Dunare Marea Neagra, conform ProTV. Pentru aceste fapte, Sergiu Bahaian a fost condamnat definitiv in 2013 la 26 de ani de inchisoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.