Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sergiu Litvinenco: Decizia CEC pune bazele fraudării alegerilor

stiri.md
Sergiu Litvinenco

Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, a venit cu o reacție după ce CEC a decis organizarea a 139 secții de votare în străinătate pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Litvinenco, menționează că decizia CEC pune bazele fraudării alegerilor, transmite Știri.md.

"Cel mai grav lucru pe care l-a făcut azi Maxim Lebedinschi alături de ceilalți 4 ”eroi” dodoniști nu este că au sfidat legea. Și nici măcar că și-au bătut joc în cel mai perfid mod posibil de conaționalii noștri din diasporă; probabil, din cei 5, mai toți au rude și prieteni peste hotare, or, prin decizia de azi, și aceștia au fost scuipați în față.

Cel mai grav lucru este acela că decizia CEC pune bazele fraudării alegerilor. Nu poate fi nici vorbă de alegeri libere și corecte dacă oamenilor din start le este îngrădit dreptul de vot.

Crede Maxim Lebedinschi că poate frauda? Poate să creadă el ce vrea. Atât el, cât și Dodon. Sunt sigur însă că cetățenii Republicii Moldova nu le vor permite asta", a comentat Litvinenco.

Știri.md subliniază că CEC a acceptat propunerea secretarului CEC, Maxim Lebedinschi, fost consilier al lui Igor Dodon, de a menține același număr de secții de votare ca și la prezidențialele din 2020, deși proiectul inițial prevedea amenajarea a 162 de secții, iar propunerea PAS se ridica la 198.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.