Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sergiu Litvinenco, despre acuzațiile PSRM: Maia Sandu, o obsesie pentru socialişti

stiri.md
Sergiu Litvinenco

Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, a venit cu o reacție după ce socialiștii au declarat că Serviciul de Informații și Securitate (SIS), dar și președintele Maia Sandu au cunoscut despre răpirea judecătorului ucrainean Nicolae Ceaus.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Litvinenco, scrie că "Maia Sandu a devenit o obsesie pentru socialişti, iar aceştia arată penibil", transmite Știri.md.

"Acum o acuză că l-ar fi răpit pe un judecător corupt din Ucraina. Este un non-sens, or acesta a pierdut în toate instanțele din Moldova solicitarea de azil, prin urmare extrădarea sa legală şi oficială către statul ucrainean era iminentă.

Răpirea acestuia din centrul Chișinăului nu este în interesul justiției, de aceea fantezia socialiștilor că Maia Sandu ar fi organizat răpirea e absurdă şi ridicolă. Maia Sandu nu răpește oameni. În schimb, socialiştii răpesc. Să ne amintim doar de cazul deputatului Gațcan.

Adevărul va ieși la iveală şi atunci foarte multe instituţii subordonate lui Dodon vor avea de dat răspunsuri", a comentat Litvinenco.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.