Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sergiu Litvinenco respinge declarațiile Procurorului General: Procuratura Generală a devenit ultima speranţă a hoţilor

cotidianul.md
sergiu litvinenco

Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, respinge declarațiile procurorului general, Alexandr Stoianoglo, precum că Maia Sandu ar fi solicitat intentarea unor dosare penale în privința reprezentanților opoziției. Demnitarul i-a amintit șefului PG că acesta este achitat din bugetul de stat pentru a prinde hoți, nu pentru a face politică, conform deschide.md

„Cetăţenii îl plătesc cu 34 de mii de lei pe lună nu ca să facă politică, dar ca să prindă hoţii. Nu prea a prins hoţi, dar se vede lider al opoziţiei. De minciuni nu mai spun nimic. L-a eclipsat şi pe Dodon. De exemplu, a spus că la ultima ședință a CSS-ului i s-ar fi dat indicații să deschidă dosare penale pe liderii BCS. Dincolo de faptul că sunt minciuni sfruntate, la ultima ședința Stoianoglo nici măcar nu a fost prezent… Pot să continui. Dar mă opresc prin a face o concluzie tristă: Procuratura Generală a devenit ultima speranţă a hoţilor”, a menționat el.

Amintim că Stoianoglo a acuzat președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, de ingerință în activitatea de urmărire penală, dar și de încercarea de a politiza organele procuraturii. Potrivit lui Stoianoglo, șeful statului ar fi încercat să dea indicații, inclusiv solicitând deschiderea a unor dosare penale în privința mai multor politicieni de opoziție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.