Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sergiu Sîrbu, reținut pentru îmbogățire ilicită

bani catuse

Ex-deputatul Sergiu Sîrbu a fost reținut pentru 72 de ore fiind bănuit de îmbogățire ilicită.

Informația a fost confirmată pentru Știri.md de către procurora Mariana Cherpec.

Potrivit Zdg.md, ex-deputatul democrat a fost reținut în același dosar în care figurează cei 13 foști deputați transfugi printre Violeta Ivanov, Artur Reșetnicov, Vladimir Vitiuc și Anatolie Zagorodnîi, bănuiți de îmbogățire ilicită.

Patru foști deputați comuniști, Violeta Ivanov, Artur Reșetnicov, Vladimir Vitiuc și Anatolie Zagorodnîi, din cei 13 cercetați pentru îmbogățire ilicită, au fost reținuți miercuri, 2 februarie, pentru 72 de ore, în urma perchezițiilor efectuate de către procurorii anticorupție la domiciliile lor.

Potrivit surselor ZdG, cei patru ex-deputați sunt bănuiți că au negociat tranziția colegilor lor de la Partidul Comuniștilor din R. Moldova la Partidul Democrat.

Menționăm că ofițerii Serviciului Informații și Securitate și procurorii anticorupție au descins, în această dimineață, cu percheziții la domiciliile mai multor foști deputați din Parlamentul R. Moldova.

În urma perchezițiilor, 4 foști deputați comuniști din cei 13 cercetați pentru îmbogățire ilicită au fost reținuți miercuri, 2 februarie, pentru 72 de ore.

Reamintim că, la data de 16 decembrie, Procuratura Anticorupție i-a înaintat învinuirea lui Sîrbu căruia i se incriminează săvârșirea infracțiunii de corupere activă, faptă infracțională comisă în perioada deținerii mandatului de deputat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.