Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Seria Galaxy S22, de la Samsung, va fi prezentată în prima parte a lunii februarie

ledgerinsights.com
samsung

Cea mai importantă serie de smartphone-uri a celui mai mare producător, Samsung, va fi prezentată în prima parte a lunii februarie, cu o intrare pe piaţă programată pentru a doua parte a lunii, conform news.ro

Un oficial Samsung a declarat, pentru publicaţia coreeană Digital Daily, că a fost aleasă data de 8 februarie pentru organizarea evenimentului în cadrul căruia va fi prezentată seria de smartphone-uri Galaxy S22.

 

Aceeaşi sursă a mai spus că precomenzile vor începe a doua zi, pe 9 februarie, şi că livrările vor debuta pe 24 februarie, dată de la care smartphone-urile ar trebui să fie disponibile şi în magazine.

Viitoarea serie de smartphone-uri va fi compusă, din câte se pare, din trei modele: Galaxy S22, S22 Plus şi S22 Ultra. Modelul Ultra ar urma să preia designul şi cel puţin o parte din funcţionalităţile lui Galaxy Note, pe care Samsung a renunţat să-l mai producă.

Din informaţiile vehiculate pe surse, cele trei modele vor avea ecrane de 6,1 inch, 6,55 inch şi 6,8 inch. Camera foto principală de la S22 şi S22 Plus ar urma să fie de 50MP, însoţită de câte o cameră tele şi ultrawide. S22 Ultra va avea patru camere, în frunte cu o cameră principală dotată cu 108MP.

Samsung îşi va prezenta noua serie şi la târgul Mobile World Congress de la Barcelona, însă asta deja după ce smartphone-urile vor intra pe piaţă, întrucât MWC va debuta pe 28 februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.