Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul despre moartea creatorului de modă Gianni Versace va fi difuzat de miercuri în Statele Unite

film

Criticat de familia designerului italian, noul serial despre asasinarea lui Gianni Versace, semnat de autorii seriei "The People vs. OJ Simpson", soseşte miercuri pe ecrane, relatează AFP. Prezentat drept al doilea sezon din saga "American Crime Story", "The Assassination of Gianni Versace" va fi difuzat începând de miercuri în Statele Unite pe postul de cablu FX, conform Agerpres.

Familia designerului a ţinut însă să se distanţeze de această producţie săptămâna trecută, dând asigurări că "nu a autorizat şi nici nu a participat la producţia" serialului. Prin urmare, potrivit apropiaţilor lui Versace, serialul ar trebui "considerat doar o ficţiune', deşi autoarea cărţii din care e inspirat, jurnalista Maureen Orth şi-a prezentat munca drept un rezultat al unei anchete minuţioase. "Maureen Orth nu a primit niciodată informaţii de la familia Versace", a insistat aceasta din urmă, susţinând că autoarea s-a mulţumit cu "zvonuri contradictorii".

Familia creatorului de modă şi, în primul rând, sora acestuia, Donatella, contestă că designerul era seropozitiv, după cum a relatat Maureen Orth. Şi chiar dacă Versace este una dintre prezenţele importante ale serialului, acesta nu-l are în centrul său pe designerul plin de farmec, ucis în faţa vilei sale somptuoase din Miami la 15 iulie 1997, ci pe asasinul său, Andrew Cunanan, un personaj enigmatic, uneori genial, fermecător, narcisist, arivist şi violent - a cărui motivaţie pentru a comite crima a rămas şi azi necunoscută.

Serialul, din a cărui distribuţie fac parte Edgar Ramírez, Penélope Cruz şi Ricky Martin, se inspiră direct pe cartea lui Maureen Orth "Vulgar Favors: Andrew Cunanan, Gianni Versace and the Largest Failed Manhunt in US History", care prezintă traseul criminal al asasinului de 27 de ani, care fusese înscris pe lista celor mai căutaţi 10 criminali din SUA cu o lună înainte de a-l ucide pe designer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.