Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul 'Ghostforce', în premieră la Disney Channel

Twitter
Disney

Serialul „Ghostforce”, creat de studioul care a realizat „Miraculos: Buburuza si Motan Noir”, va avea premiera la finalul lunii februarie, la Disney Channel. O echipă ultra-secretă de supereroi cu puteri fantomatice îşi face astfel debutul pe micile ecrane, conform news.ro.

Serialul „Ghostforce”, ce va fi difuzat din 28 februarie, de la ora 19.00, îi are în centrul său pe Liv, Andy şi Mike, trei adolescenţi care formează Ghostforce, o echipă ultra-secretă de supereroi cu puteri fantomatice! Cu ajutorul misteriosului Blingboo şi a unui arsenal de înaltă tehnologie inventat de mentorul lor, Domnişoara Jones, cei trei eroi luptă şi capturează fantomele care bântuie New York-ul... atunci când nu trebuie să se întoarcă repede la şcoală pentru următoarea oră. Serialul este plin de umor, dar şi momente captivante şi chiar emoţionante.

Noul sezon al serialului „Cavaler Accidental”, din 14 februarie, în fiecare zi de luni până vineri de la ora 21.30, prezintă următoarele aventuri ale lui Dwight, un adolescent din zilele noastre, care din greşeală a trezit un adevărat haos medieval. Acum, Dwight este vrăjit să o protejeze pe încăpăţânata prinţesă Gretta de o mulţime de vrăjitoare, vrăjitori, războinici şi creaturi dintre cele mai infame.

Disney Channel difuzează în intervalul 12-14 februarie, de la ora 19.00, un colaj de episoade cu scene romantice din îndrăgitul serial „Miraculos: Buburuza şi Motan Noir” (sezoanele 2, 3 şi 4).

În plus, la Disney Junior, Mickey Mouse revine cu noi episoade din seria recent lansată „Mickey Mouse şi Casa Distracţiei”.

În luna februarie, Disney Junior celebrează prietenia şi îi invită pe telespectatori să sărbătorească cu prietenii preferati din seriale „Blue”, „Mickey Mouse: Casa Distracţiei”, „Prietenii Căţelusi”, „Eroii în Pijama” şi altele, începând cu 14 februarie.

Totodată, pe 11 februarie, Disney Junior sărbătoreşte Ziua Internaţională a Femeilor şi Fetelor în Ştiinţă, cu cele mai curioase şi aventuroase eroine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.