Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul Grey’s Anatomy revine cu sezonul 18

https://insidethemagic.net/
anatomai lui grey

Postul ABC a anunţat că va lansa sezonul 18 din serialul "Grey’s Anatomy" cu Ellen Pompeo, care îşi va prelungi contractul pentru a continua să o interpreteze pe Dr. Meredith Grey, scrie Variety.

Drama medicală, în prezent aflată la sezonul al 17-lea, este pe primul loc în topul serialelor de televiziune, cu audienţă în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, atrăgând 8,3 milioane de telespectatori, potrivit news.ro.

ABC a prelungit şi "Station 19", un spinoff al "Grey’s Anatomy", cu al cincilea sezon. Cele două seriale sunt cele mai vizionate la ABC.

"Grey’s Anatomy" a schimbat mai multe distribuţii de-a lungul anilor, cu Giacomo Gianniotti şi Jesse Williams care au părăsit serialul în ultimele luni.

Dar Variety a confirmat că actorii din distribuţia originală Chandra Wilson şi James Pickens Jr. vor apărea şi în sezonul 18 alături de Pompeo.

"Grey's Anatomy" a fost unul dintre primele seriale a căror producţie a fost oprită în luna martie, când a izbucnit pandemia. Al 17-lea sezon al dramei medicale produse de Shonda Rhimes abordează pandemia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.