Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul 'Killing Eve' va ajunge la final cu cel de-al patrulea sezon care va fi difuzat în 2022

imbd.com
killing eve

Serialul "Killing Eve" ("Obsesia Evei") va ajunge la final cu cel de-al patrulea sezon care va fi difuzat în 2022, potrivit unui comunicat difuzat marţi de postul BBC America, într-un clip postat pe Twitter, relatează EFE.

Jodie Comer şi Sandra Oh îşi vor relua personajele - criminala psihopată Villanelle şi respectiv agentul MI6 Eve Polastri - pentru a-şi continua jocul mortal de-a şoarecele şi pisica, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Dr. Adina Alberts: Am informații că sunt mulți pacienți tratați cu medicamente experimentale, scumpe, fără indicație în Covid

Thriller-ul cu accente comice "Killing Eve", din care canalul HBO a difuzat până în prezent trei sezoane, este o adaptare a cărţilor "Villanelle" scrise de Luke Jennings, şi ecranizate de Phoebe Waller-Bridge, creatoare şi a serialului de succes "Fleabag".

Pandemia a determinat amânarea filmărilor la cel de-al patrulea şi ultim sezon care vor începe vara aceasta, a dezvăluit BBC America pe Twitter.

În acest serial o ucigaşă cu plată interpretată de Jodie Comer este urmărită de un agent a MI6-ului britanic, jucată de Sandra Oh (Grey's Anatomy) pe tot cuprinsul Europei. Relaţia dintre cele două oscilează între poante macabre, violenţă şi atracţie sexuală.

Asasina rusoaică Villanelle este o psihopată transcontinentală care ucide cu stil, la comanda unei organizaţii misterioase numită Cei 12. Acţiunea se dezvoltă într-o cursă de-a şoarecele şi pisica, pe un traseu internaţional ce trece prin toate punctele fierbinţi ale Europei. Povestea ia uneori o turnură sumbră şi explorează cum a ajuns Villanelle o criminală, plasând acţiunea într-o atmosferă tulbure, post-sovietică, plină de intrigi şi de jocuri de spionaj.

"Killing Eve" are un palmares plin de nominalizări şi de premii, precum reputatele premii de televiziune Emmy sau Globurile de Aur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.