Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul „Patrick Melrose”, cu Benedict Cumberbatch în rolul principal, din 14 mai pe HBO GO

Google

Serialul „Patrick Melrose”, cu Benedict Cumberbatch în rolul principal, va avea premiera la HBO GO pe 14 mai.

Miniseria, o producţie Showtime şi Sky Atlantic, bazată pe seria de romane scrise de Edward St. Aubyn, prezintă povestea lui Patrick Melrose, care provine dintr-o familie privilegiată, dar a avut o copilărie traumatizantă, urmată de abuz de substanţe şi, în cele din urmă, de recuperare, anunță News.ro.

Benedict Cumberbatch îl interpretează pe Patrick Melrose, un playboy aristocrat şi amuzant, care încearcă să scape de urmele lăsate de un tată abuziv şi o mamă care a trecut cu vederea comportamentul acestuia.

„Patrick Melrose” face o critică a clasei britanice bogate în timp ce urmăreşte odiseea înfiorătoare a personajului principal. Povestea trece prin sudul Franţei în anii ’60, desfrâul din New York-ul anilor ’80 şi perioada „serioasă” din Marea Britanie de la începutul anilor 2000.

Scenariul este scris de David Nicholls („Far from the Madding Crowd”, „Great Expectations”, „One Day”), regia e semnată de Edward Berger („The Terror”, „Deutschland 83”), iar din distribuţie mai fac parte Holliday Grainger, Jessica Raine şi Blythe Danner.

Producţia are cinci episoade de câte o oră, fiecare reprezentând unul dintre cele cinci romane, şi va putea fi urmărită pe HBO GO din 14 mai, un episod pe săptămână.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.