Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul 'Sex Education' va fi lansat de Netflix pe 11 ianuarie - VIDEO

netflix

Serialul „Sex Education”, o perspectivă amuzantă şi emoţionantă asupra adolescenţei, va fi lansat de Netflix pe 11 ianuarie, scrie news.ro.

Comedia de 8 episoade vorbeşte despre sex, identitate şi iubire într-un mod sincer care dovedeşte că „experienţa este supraapreciată”, transmite Netflix.

Producţia spune povestea lui Otis, un adolescent crescut de o mamă sexolog, Jean, rol interpretat de Gillian Anderson („X Files”).

Înconjurat de manuale, filme şi conversaţii fără perdea despre sex, Otis (Asa Butterfield - „Hugo”, „Jocul lui Ender”) este un expert reticent în domeniu. Atunci când identitatea sa de acasă este dezvăluită la şcoală, îşi dă seama că poate folosi cunoştinţele de specialist pentru a deveni popular. Face echipă cu Maeve (Emma Mackey), o fată rebelă şi inteligentă, şi cu prietenul lui cel mai bun, Eric (Ncuti Gatwa).

Citește și: Childish Gambino, Tame Impala şi Ariana Grande se numără printre artiştii confirmaţi în lineup-ul Coachella Valley Music and Arts Festival 2019

Împreună vor înfiinţa o clinică secretă de terapie sexuală pentru a se ocupa de problemele bizare ale colegilor de liceu. În timp ce analizează sexualitatea adolescenţilor, Otis îşi dă seama că ar avea nevoie de terapie şi el.

„Sex Education” este creat şi scris de Laurie Nunn şi produs de Jamie Campbell şi Ben Taylor, alături de Sian Robins-Grace.

Serialul este o producţie Eleven pentru Netflix şi a fost regizat de by Ben Taylor („Catastrophe") şi Kate Herron.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.