Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul 'Stranger Things' continuă cu cel de-al patrulea sezon

netflix.com
Netflix

Cel de-al 4-lea sezon al serialului "Stranger Things" va fi difuzat în două părţi de Netflix, la 27 mai şi 1 iulie, a anunţat joi platforma printr-o scrisoare postată de creatorii săi, Matt şi Ross Duffer, relatează EFE.

Cel de-al patrulea sezon vine după "nouă scenarii, peste 800 de pagini, aproape doi ani de filmări, mii de cadre cu efecte vizuale şi o durată de aproape două ori mai mare decât precedentele sezoane". "Stranger Things 4" a fost cel mai dificil sezon de realizat de până acum, dar ne-a oferit şi cele mai mari satisfacţii. Toţi cei care am participat la acest proiect suntem mândri de rezultate şi nu mai putem de nerăbdare să vi-l prezentăm", notează fraţii Duffer, potrivit Agerpres.

Ei precizează că sezonul 4 durează mai mult decât celelalte anterioare - cum relevă numărul de scenarii - şi că povestea a fost prea complexă pentru a fi comprimată într-un singur sezon. Ceea ce nu clarifică creatorii este câte episoade va avea fiecare dintre cele două volume, cum au numit ei cele două părţi ale aventurilor care au propulsat-o la celebritate pe tânăra actriţă Millie Bobby Brown.

Fraţii Duffer asigură că sezonul va fi "mai mare ca oricând" dar şi "începutul sfârşitului". "În urmă cu şapte ani, am conceput naraţiunea completă pentru Stranger Things. La momentul respectiv, am crezut că povestea se va întinde pe patru sau cinci sezoane. S-a dovedit a fi prea complexă pentru patru, dar, aşa cum veţi vedea, ne apropiem de final. Sezonul 4 va fi penultimul sezon, iar sezonul 5, ultimul", au dezvăluit ei.

"Mai sunt încă multe poveşti captivante de spus în universul Stranger Things: noi mistere, noi aventuri, eroi neaşteptaţi. Sperăm că veţi rămâne alături de noi până terminăm de istorisit povestea unei fete puternice, numite Unsprezece, şi a curajoşilor săi prieteni, a unui poliţist demoralizat şi a unei mame curajoase, a unui orăşel numit Hawkins şi a unei dimensiuni paralele, cunoscute ca Lumea Răsturnată", adaugă fraţii Duffer.

Noul sezon vine după aproape trei ani de la cel de-al treilea, deoarece filmările au fost întrerupe de restricţiile impuse de pandemia de coronavirus. Pentru a dezvălui data lansării volumului 1 şi 2 al sezonului 4, Netflix a dezvăluit afişul oficial şi alte patru postere care prezintă locaţiile în care se vor desfăşura noile episoade.

Acţiunea noului sezon începe după şase ani de la bătălia de la Starcourt, care a semănat teroare şi distrugere în Hawkins. Grupul de prieteni a fost nevoit pentru prima oară să se despartă. Viaţa complicată de liceu nu le uşurează existenţa, iar în această perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă şi înspăimântătoare ameninţare.

De la lansarea sa în 2016, "Stranger Things" a câştigat peste 65 de premii şi este unul dintre cele mai vizionate seriale pe Netflix: cel de-al treilea sezon a avut 582 de milioane de ore de vizualizare, iar al doilea sezon, 427 milioane de ore de vizualizare.

În noiembrie anul trecut, Netflix a difuzat un trailer intitulat "Bine aţi venit în California" în care Eleven (Bobbie Millie Brown) citeşte scrisoarea primită de la iubitul ei Mike (Finn Wolfhard), în care se anticipează că vor petrece "una dintre cele mai frumoase vacanţe de vară".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.