Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul 'Tom şi Jerry la New York' va fi difuzat de postul Boomerang începând cu 15 noiembrie

tom si jerry

O nouă producţie din franciza „Tom şi Jerry” va fi difuzată de postul Boomerang începând cu 15 noiembrie, în fiecare zi, de la ora 17:00, conform news.ro.

„Tom şi Jerry la New York” îi duce pe cei doi rivali nu doar prin hotelul elegant ce apare în cel mai nou lungmetraj lansat în cinematografe, dar şi în Central Park, muzee, magazine şi vagoane de metrou. În plus, personaje amuzante din lungmetraj apar în serial.

Într-un episod, Tom câştigă dintr-un aparat cu surprize un inel pentru prietena lui. Jerry fură inelul şi intră într-un magazin universal la ora închiderii. După câteva ore, Tom şi şoarecele fac ravagii în magazinul gol, până când întâlnesc câţiva hoţi şi pe Spike, câinele de pază.

În alt episod, Tom îşi arată abilităţile de zbor cu zmeul în parcul oraşului, iar Jerry şi Tuffy sunt hotărâţi să-l aducă pe pământ. O altă întâmplare îi surprinde atunci când un oaspete de la hotel îşi aduce animalul de companie - un cameleon jucăuş. Cameleonul fuge de lângă stăpânul său şi se împrieteneşte cu Jerry.

„Lucrez pentru «Tom şi Jerry» din 2013 şi ceea ce este atât de distractiv la acest serial este că am plasat personajele într-un mediu urban, ceva ce nu am mai făcut până acum. A fost minunat să vedem cum se descurcă într-un cadru nou. Cu toate acestea, ar trebui să vă aşteptaţi în continuare la energia clasică a lui Tom şi a lui Jerry în ceea ce priveşte umorul, rivalitatea, ritmul alert al serialului”, spune Darrell Van Citters, regizor şi producător cu peste 45 de ani de experienţă în animaţie, într-un interviu care va fi publicat de News.ro la finalul acestei săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.