Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Servicii medicale de înaltă performanță, la Clinica SANADOR Floreasca

imagistica sanador

Clinica SANADOR Floreasca, deschisă de curând pe Calea Floreasca nr 165, în incinta ONE Tower, pune la dispoziția pacienților din cartierul Floreasca și zonele învecinate cele mai bune servicii medicale ambulatorii, analize medicale de încredere și investigații imagistice performante, cu echipamente de ultimă generație.

La parterul clinicii se află Departamentul de radiologie și imagistică medicală, cu recepție dedicată. Pacienții pot beneficia de investigații imagistice realizate cu cele mai noi echipamente: RMN 3 Tesla Siemens Magnetom Vida – echipament care utilizează cea mai avansată tehnologie RMN, Biomatrix; CT Siemens Somatom Definition Edge 128 slice cu rezoluție spațială de până la 0,3mm; sistemul de radiologie digitală Siemens Multix Impact.

Siemens Magnetom Vida 3T beneficiază nu doar cel mai puternic magnet utilizat în medicina clinică, de 3T, ci și de cea mai avansată platformă imagistică de examinare prin rezonanță magnetică, fiind primul echipament RMN dotat cu senzori Biomatrix adânc încorporați în arhitectura sistemului. Senzorii BioMatrix iau în calcul mișcările respiratorii și bătăile inimii, pentru a se adapta anatomiei și fiziologiei pacientului, realizând o scanare personalizată. Sistemul Biomatrix elimină artefactele de mișcare și respirație, iar imaginile generate au o precizie inegalabilă.

Echipamentelor de radiologie-imagistică medicală de ultimă generație li se adaugă ecografe performante – Volvuson și Vivid. Ecograful Volvuson E10 BT21 este cel mai avansat model de ecograf la nivel mondial.

Clinica SANADOR Floreasca oferă servicii medicale de calitate în peste 40 de specialități medicale și chirurgicale atât pentru adulți, cât și pentru copii. Cabinetele de consultații sunt situate la mezaninul clădirii, cu zone dedicate pentru adulți, respectiv pentru copii. Medici cu experiență și deosebit de competenți oferă consultații de specialitate în peste 40 de specialități. Acestea includ: Alergologie și imunologie clinică, Boli Infecțioase, Cardiologie, Chirurgie generală, Chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, Chirurgie toracică, Chirurgie vasculară, Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, Dermatovenerologie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Hematologie clinică, Medicină de familie, Medicină fizică și de reabilitare, Medicină internă, Medicina Muncii, Nefrologie, Neurochirurgie, Neurologie, Obstetrică-ginecologie, Oftalmologie, Oncologie medicală, ORL, Ortopedie și traumatologie, Pediatrie și o serie de specialități pediatrice, Pneumologie, Psihiatrie, Psihologie clinică, Radiologie-imagistică medicală, Reumatologie, Urologie.

Pacienții pediatrici au acces la consultații de specialitate în: Cardiologie pediatrică, Chirurgie pediatrică, Gastroenterologie pediatrică, Neurologie pediatrică, Ortopedie pediatrică, Psihiatrie pediatrică.

Clinica SANADOR Floreasca este rezultatul unei investiții de peste 6 milioane de euro, prin care SANADOR și-a propus să crească accesul la servicii medicale performante pentru pacienții din această zonă rezidențială a Bucureștiului. Aceștia pot beneficia astfel de cele mai moderne servicii medicale, oferite de o echipă ultraperformantă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.