Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serviciile Secrete ucrainene susțin că au informații că au fost trimise Comandouri Wagner pentru eliminarea liderilor Ucrainei

www.gettyimages.com
grupul wagner

Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei susține că rușii trimit mai multe grupuri în Ucraina pentru a elimina liderii militari și politici de top, inclusiv președintele Volodymyr Zelensky, șeful Biroului președintelui Andriy Yermak sau prim-ministrul Denis Shmygal, informează Ukriform.ua.

„Astăzi au început să sosească noi grupuri de militanți în Ucraina, asociate cu Evgheni Prigogine, un propagandist rus și proprietar al Ligii Wagner, apropiat de Putin. Sarcina principală a criminalilor este eliminarea conducerii militare și politice de vârf a Ucrainei”, se arată în comunicatul publicat pe Facebook.

Potrivit acestora, Putin ar fi ordonat personal un alt atac .  Țintele cheie pentru mercenari sunt inclusiv Zelensky, Ermak și Shmygal.

„Ocupanții ruși, nereușind să-și atingă obiectivele în timpul agresiunii pe scară largă împotriva Ucrainei, continuă să încerce să destabilizeze guvernul ucrainean, să demoralizeze societatea, să perturbe mișcarea de rezistență și să încetinească cooperarea internațională a Ucrainei. Organizarea asasinatelor primelor persoane ale statului nostru se înscrie în strategia ocupanților”, a subliniat GUR.

Vezi și: Reacția NATO după ce Rusia a folosit racheta hipersonică: 'Dispunem de un sistem foarte sofisticat de apărare anti-rachetă'

Serviciul de informații a spus că armata ucraineană, serviciile speciale și agențiile de aplicare a legii cunoșteau bine planurile Kremlinului.

„Suntem pregătiți să respingem agresorul atât în ​​față, cât și în spate. Niciun atac terorist nu va avea succes”, a subliniat GUR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.