Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serviciile speciale ucrainiene arată spre ruși în Cazul răpirii fostului judecător ucrainean refugiat în Moldova: Răpirea lui Ceaus e o provocare a serviciilor

stiri.md
Nicolae Ceauș

Direcția principală de informații a Ministerului Apărării din Ucraina a negat informația că angajații săi ar fi implicați în răpirea fostului judecător Nikolai Ceaus din Republica Moldova.

Declarația aparține reprezentantului Direcției principale de informației a Ministerului Apărării, Andrei Cerneak, transmite Știri.md cu referire la deschide.md.

„Negăm informația privind participarea Direcției principale de informații la răpirea lui Ceaus.

Noi considerăm că aceasta este o provocare a serviciilor speciale ruse cu scopul de a discredita serviciul de informații militare al Ucrainei, pentru a certa popoarele frățești”, a declarat Andrei Cerneak.

Anterior, jurnaliștii Sledstvie.INFO și RISE Moldova au publicat copiile pașapoartelor a 10 persoane care sunt cercetați de către organele de anchetă din Moldova pentru participarea la răpirea lui Ceaus.

Potrivit jurnaliștilor, toți sunt cetățeni ai Ucrainei, iar cel puțin doi au conexiuni directe cu Direcția principală de informații a Ministerului Apărării din Ucraina, iar unul este fost funcționar în poliția națională a Ucrainei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.