Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serviciul de Evidență a Persoanei Sibiu își suspendă activitatea după ce cinci angajați au fost confirmați cu noul coronavirus

Twitter
covid 19 coronavirus

Serviciul de Evidență a Persoanei, din cadrul Primăriei Sibiu, își suspendă activitatea după ce cinci angajați au fost confirmați cu noul coronavirus, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Primăria Sibiu, Serviciul de Evidență a Persoanei își suspendă temporar activitatea începând de luni, după ce cinci angajați ai acestui serviciu au fost infectați cu noul coronavirus.

Citește și: Buletinul de la ora 13:00. Prima prognoză lansată de ministrul Nelu Tătaru s-a adeverit! Câte cazuri de coronavirus avem în România

„Opt dintre cei 11 angajați ai Serviciului se aflau deja în izolare, unul din data de 8 aprilie, iar restul din data de 16 aprilie. Prin urmare aceștia nu au mai venit în contact cu publicul. Începând de astăzi (vineri – n.r.) și până în data de 30 aprilie toți angajații acestui Serviciu vor rămâne în izolare”, se arată în comunicatul Primăriei Sibiu.

Activitatea Serviciului va fi preluată de Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Sibiu. Astfel, cei care au avut programări la Serviciul de Evidență a Persoanei în următoarea săptămână vor fi notificați prin email cu privire la această modificare și vor fi îndrumați să se adreseze Direcției Județene de Evidență a Persoanei Sibiu.

Citește și: Guvernul Orban pregătește măsuri pentru revenirea angajaților la serviciu! În aceste condiții, românilor nu li se va permite accesul la locul de muncă

Primăria Sibiu mai anunță că activitatea serviciilor care gestionează căsătoriile, nașterile și decesele, situate la etajul întâi al clădirii, va continua, aici nefiind înregistrat nici un caz de îmbolnăvire până în prezent.

Totodată, Primăria Sibiu precizează că întreg sediul secundar al Primăriei a fost dezinfectat miercuri și vineri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.