Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serviciul de Securitate al Ucrainei: Militarii ruși au început din nou să mănânce câini

UAWire
SBU securitate Ucraina

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) anunță că a aflat, în urma interceptării unor comunicații, că armata rusă nu dispune de logistică pentru aprovizionarea cu alimente.

Din cauza problemelor de securitate, ocupanții ruși au început din nou să mănânce câini. Acest lucru a fost raportat de SBU pe canalul oficial de Telegram.

„Din cauza problemelor de securitate, ocupanții ruși au început din nou să mănânce câini. Acest lucru este evidențiat de corespondența agresorului rus, care a fost interceptată de SBU... Potrivit agresorului, ei nu au mâncare pentru că armata nu are logistică” - se spune în mesajul SBU, care publică o discuție a unui militar rus cu un prieten.

Acest lucru contrastează puternic cu imaginea „victorioasă” difuzată de televiziunea rusă. Așa că la remarca surprinsă a unui prieten că mass-media lor „relatează numai victorii”, el răspunde simplu: „Lasă-i să vină aici și să relateze”.

În corespondența sa, militarul rus, care se află în prezent pe teritoriul temporar ocupat al regiunii Herson, povestește cum a mâncat un Yorkshire Terrier și cere să i se împrumute bani pentru mâncare.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.