Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova, în vizită la ANAF

Agerpres
anaf logo

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova, în vizită la ANAF

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a fost gazda unei vizite de studiu din partea Serviciului Fiscal de Stat din Republica Moldova, care a avut ca obiectiv schimbul de experienţă pe tema implementării schimbului automat de informaţii pentru conturile financiare (AEOI).

Potrivit unui comunicat remis luni AGERPRES, agenda vizitei de studiu a urmărit studierea practicii României în ceea ce priveşte modalitatea de implementare, din perspectiva organizaţională şi tehnică, a schimbului automat de informaţii pentru conturile financiare (AEOI).

Astfel, la discuţii au participat experţi în domeniul tematicilor vizate din cadrul Direcţiei Generale de Informaţii Fiscale, Unităţii de Management al Informaţiei şi Centrului Naţional pentru Informaţii Financiare.

"Acest demers are un impact semnificativ în ceea ce priveşte acordarea directă de asistenţă tehnică bilaterală în calitatea noastră de stat membru UE având ca obiectiv central dezvoltarea capacităţii instituţionale a omologilor noştri din Republica Moldova şi a relaţiilor bilaterale, pe filiera administrării fiscale", se menţionează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.