Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Povestea de amor din secția de Poliție: de ce agenta care făcea sex cu șeful de post nu a deschis ușa până la venirea mascaților

click sanatate
contact sexual

Povestea de amor din secția de Poliție: de ce agenta care făcea sex cu șeful de post nu a deschis ușa până la venirea mascaților

Un bărbat și-a surprins soția, de profesie polițistă, în timp ce întreținea relații sexuale cu șeful de post de la secţia Schitu Goleşti. Femeia doar ce venise din concediu maternal.

Soţul femeii, militar la o unitate din Brașov, i-a urmărit pe cei doi până la postul de poliţie din localitate, căutând o dovadă pentru infidelitatea soţiei. Așa a ajuns să fie martor la scene fierbinți petrecute chiar în postul de Poliție.

Bărbatul înşelat a vrut să-i confrunte pe cei doi, însă aceștia s-au baricadat în birou.

Întrucât nu au ieșit nici la ordinul superiorilor, a fost nevoie de intervenția mascaților.

„La fața locului s-au deplasat ofițeri cu funcții de conducere, din verificări stabilindu-se că cei doi au fost planificați în serviciu între orele 14:00-22:00, iar după terminarea programului s-au încuiat în interiorul Postului de Poliție, fără ca ulterior să dea curs solicitărilor de deschidere a ușii de acces“, a declarat Florin Popa, IPJ Argeş.

Se pare că polițista și șeful de post nu au descuiat ușa întrucât s-au speriat și s-au temut de repercusiuni.

Între timp, șeful de post, fost președinte județean al Sindicatului Europol, şi agenta sunt cercetaţi disciplinar şi şi-au luat câteva zile de concediu.

Polițista este căsătorită din anul 2020 și are un copil. Ea revenise de doar două săptămâni la serviciu, după concediul de creștere a copilului. Și șeful de post este căsătorit, tot cu o poliţistă din Argeş, potrivit Observatornews.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.