Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SEXGATE la Red Bull | A venit verdictul în cazul lui Christian Horner

Formula1.com
horner verstappen

Christian Horner, directorul echipei Red Bull, va fi prezent joi la boxe pentru antrenamentele din Bahrain, după ce a fost exonerat de "comportament inadecvat" față de o colegă.

Compania mamă a Red Bull Racing, Red Bull GmbH, a anunțat pe 5 februarie că Horner este investigat în urma unei acuzații aduse de o colegă împotriva sa, conform TheSun.

Horner a negat categoric afirmația, iar bărbatul de 50 de ani - care a sosit miercuri în Bahrain înaintea cursei de deschidere a sezonului din acest weekend - a fost exonerat de orice acuzație.

Red Bull GmbH s-a declarat încrezătoare că investigația a fost "corectă, riguroasă și imparțială", dar a adăugat că raportul - despre care se înțelege că se întinde pe 150 de pagini - este "confidențial".

Toto Wolff, șeful Mercedes, a cerut ca investigația să se desfășoare cu transparență, dar nu au fost raportate detalii despre acuzațiile aduse lui Horner.

Horner nu a făcut niciun comentariu public. Reclamantul are, de asemenea, dreptul de a face apel împotriva verdictului.

O declarație a Red Bull GmbH a fost transmisă: "Investigația independentă privind acuzațiile aduse domnului Horner s-a încheiat, iar Red Bull poate confirma că plângerea a fost respinsă.

"Reclamantul are dreptul de a face apel. Red Bull este încrezătoare că investigația a fost corectă, riguroasă și imparțială.

"Raportul de investigație este confidențial și conține informații private ale părților și ale terților care au asistat la investigație și, prin urmare, nu vom face alte comentarii din respect pentru toți cei implicați. Red Bull va continua să depună eforturi pentru a îndeplini cele mai înalte standarde la locul de muncă."

Horner, care și-a proclamat nevinovăția pe tot parcursul procesului, a fost interogat de un avocat timp de opt ore la începutul acestei luni într-o locație secretă din Londra.

În timpul anchetei interne, el a continuat să fie prezent la activitățile oficiale ale Red Bull - inclusiv la lansarea unei mașini în Milton Keynes la începutul acestei luni, unde a insistat că a fost "o afacere ca de obicei", și la testele de pre-sezon din Bahrain de săptămâna trecută.

Horner a zburat înapoi în Anglia în timp ce își aștepta soarta, înainte de a se întoarce miercuri în regatul Golfului cu un avion privat.

Horner a fost directorul echipei Red Bull de când a intrat în F1, în urmă cu 19 ani, și este cel mai longeviv șef de pe grila de start.

El a supervizat șapte campionate mondiale de piloți și șase titluri la constructori.

Red Bull a dominat acest sport în ultimele sezoane, iar anul trecut a câștigat 21 din cele 22 de curse, pilotul olandez Max Verstappen stabilind un nou record de 10 victorii consecutive, cucerind al treilea său titlu.

Horner, care este căsătorit cu fosta cântăreață de la Spice Girls, Geri Halliwell, a fost decorat cu CBE pentru serviciile aduse sporturilor cu motor în cadrul ceremoniilor de Anul Nou.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.