Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sezonierii sfidează starea de urgență: Zborurile spre Germania continuă. Anunțul făcut de managerul Aeroportului din Cluj

Inquam Photos/Raul Stef
Inquam aeroport Cluj

Zborurile charter spre Germania care duc muncitori la lucru în agricultură vor continua până în 17 mai, anunță directorul Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo.

Zborurile charter de la Cluj spre Germania au început în luna martie.

„Avem din luna martie chartere cu muncitori spre Germania, am avut şi una spre Innsbruck, Austria. Vom avea aproape zilnic până în 17 mai astfel de zboruri cu muncitori spre Germania, care merg să lucreze în agricultură”, a declarat, miercuri, David Ciceo, potrivit Mediafax.

Liderul Sindicatului EUROPOL anunță că polițiștii care l-au UCIS pe bărbatul agresiv din București au tras ȘASE focuri de armă

Zborurile charter spre Germania asigură venituri aeroportului, dar sunt mici în comparaţie cu cele încasate în aprilie anul trecut.

„Avem o situaţie financiară stabilă, nu este cazul de incapacitate de plată la Aeroportul Cluj. Peste 200 de angajaţi sunt în şomaj tehnic”, a precizat Ciceo.

Aeroportul clujean mai are un singur zbor regulat, spre Malmo (Suedia), de două ori pe săptămână, lunea şi vinerea.

Irimie Popa, membru în Consiliul de Administraţie al Aeroportului clujean, a declarat, la rândul său, că s-au luat măsuri în actuala situaţie, printre care reducerea costurilor interne, ajustarea serviciilor prestate de către terţi, rezilierea unor contracte şi amânarea unor achiziţii, dar şi amânarea ratelor pentru credite bancare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.