Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene dramatice descrise de șeful UPU de la Spitalul Pantelimon: Lucrăm ca pe front. Pacienții își dau masca jos și ne strigă `Vaccinați-ne!`

Ro Vaccinare/ Facebook
UPU Sfantul Pantelimon spital

Medicul șef din Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală, Fiorella Mitoiu, spune că 95% din pacienții care ajung cu forme grave de Covid la spital sunt nevaccinați: „Suntem în situația în care pacienții își dau jos masca și ne strigă .

„De aproape două săptămâni, lucrăm ca pe front. Pacienții sunt pe scaune. Cei cărora situația le permite stau pe scaun conectați la prizele de oxigen sau la tuburile de oxigen. Sunt zile în care efectiv intrăm în panică dacă nu primim oxigenul din partea firmei”, spune Fiorella Mitoiu, medicul șef din UPU Sf. Pantelimon, potrivit paginii de Facebook RoVaccinare.

„Noi avem de obicei în jur de 27 de paturi, de brancarde în UPU. În momentul de față, sunt 60 și ceva de confirmați pozitiv”, a mai spus medicul.

Conform Fiorellei Mitoiu, 95% dintre pacienţi sunt nevaccinaţi.

„Îşi dau seama de gravitatea situaţiei doar în momentul în care ajung la spital. Suntem în situația în care pacienții, din păcate, abia acum au înțeles, își dau într-adevăr jos masca de CPAP și ne strigă: Ce să vaccinam acum? Este mult prea târziu!”, se mai arată în postare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.