Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sfârșit tragic pentru un fotomodel de 35 de ani - a murit în timp ce încerca să își salveze câinii de la înec

One Country
bittencourt

Fotomodelul brazilian Caroline Bittencourt a murit la vârsta de 37 de ani, în timp ce încerca să își salveze câinii de la înec, relatează tmz.com, conform Mediafax.

Accidentul a avut loc pe 28 aprilie, în largul arhipelagului Ilhabela. Bittencourt și soțul ei, Jorge Sestini, se aflau pe barca lor cu pânze, care a fost lovită de o furtună puternică.

Parchetul General, între 'Înţelepciunea lui Solomon' şi 'Armăsarul lui Licu'

Câinii cuplului, care se aflau pe ambarcațiune, au fost aruncați în apă. Fotomodelul a sărit după cele două animale, încercând să le salveze de la înec. Partenerul ei de viață i-a sărit în ajutor, însă nu a reușit să o găsească. Jorge Sestini a fost salvat de autorități la câteva ore după incident, iar cadavrul lui Bittencourt a fost găsit pe o plajă pe 29 aprilie. Câinii nu au mai fost găsiți.

Decesul manechinului a fost confirmat de fiica acesteia, Isabelle, pe rețeaua de socializare online Instagram. "Suntem recunoscători pentru susținerea și mesajele pline de afecțiune pe care le-am primit de la prietenii și fanii lui Carol", a scris tânăra de 17 ani.

Decesul lui Caroline Bittencourt vine la scurt timp după cel al altui model brazilian, Tales Soares. Acesta murit după ce a căzut pe podium, în timpul unei prezentări susținute în cadrul Săptămânii modei de la Sao Paulo (22 - 27 aprilie).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.