Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sfârşit de săptămână cu mai multe ANOTIMPURI: Ce prevăd meteorologii pentru acest weekend

wheather.com
prognoza meteo

Zilele următoare vor aduce anotimpuri diferite de la o zonă la altă. Vor fi ploi, ninsori, rafale puternice de vânt, dar şi destule momente însorite.De altfel, până la ora 18 rămâne în vigoare un cod galben de ninsori emis de ANM pentru 8 judeţe din ţară.

Citeşte şi: Procurorul general, demers INEDIT: Lazăr a făcut PORTRETUL-ROBOT al suspecţilor de abuz în serviciu

Astăzi vor fi precipitaţii mixte, dar slabe cantitativ vor mai cădea prin regiunile nordice şi centrale, în timp ce în rest va fi timp frumos. La început de weekend, reprizele de ploaie se vor înmulţi dinspre sud-vest şi vor cuprinde aproape toată jumătatea sudică a teritoriului, dar duminică vor apărea trecător şi ninsori ori lapoviţă. Totodată, vântul îşi va face din plin simţită prezenţa în Muntenia, sudul Moldovei şi zona Dobrogei, iar maximele termice nu vor mai trece de 8 grade Celsius, potrivit meteorologilor Digi24.

Citeşte şi: Momente GRELE pentru vicepremierul Paul Stănescu: Înalta Curte DECIDE asupra cererii DNA de redeschidere a URMĂRIRII PENALE

Ploi slabe vor mai fi posibile şi în Bucureşti, însă doar până la orele prânzului. După aceea, norii vor începe să risipească, iar mercurul din termometre va urca până la 10 grade Celsius. Presiunea atmosferică se va păstra anormal de scăzută şi nu vor lipsi răbufinirile de vânt.

Locuitorii Capitalei se vor putea bucura vineri de o vreme primăvăratică. Nu vor lipsi momentele însorite, iar temperaturile maxime vor ajunge la 12 grade Celsius. În schimb, cerul se va înnora din nou pe parcursul weekendului şi se porni ploile. Duminică seară, trecător vor cădea şi precipitaţii sub formă de lapoviţă sau ninsoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.