Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sfârșit tragic pentru o femeie din Pitești: a murit duoă ce a căzut de la etajul unui bloc de locuințe

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam INML

O femeie de 67 de ani din Piteşti a murit, miercuri seară, după ce a căzut de la etajul unui bloc de locuinţe. Poliţiştii încearcă să stabilească dacă a fost sinucidere sau accident.

”În seara zilei de 03 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul unui bloc de locuinţe. Din păcate, echipajul medical a constatat decesul persoanei în cauză, femeie de 67 de ani, a transmis, miercuri seară, IPJ Argeş.

Sursa citată a precizat că cercetările au fost preluate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor în cauză fiind întocmit dosar penal.

”Pentru stabilirea cauzelor decesului, în cauză va fi efectuată autopsia medico-legală, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”, a mai transmis sursa citată.

Potrivit unor surse judiciare, femeia avea probleme medicale, nu a lăsat vreun bilet de adio, dar nici nu este deocamdată clar dacă a fost vorba despre un accident.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.