Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sfârșit tragic pentru pasagerii și echipajul unui avion prăbușit sâmbătă în nordul statului amazonian din Brazilia

crhoy.com
accident avion brazilia

Un accident de avion care s-a prăbușit sâmbătă în nordul statului amazonian din Brazilia s-a soldat cu 14 morți, a declarat guvernatorul statului. Accidentul a avut loc în provincia Barcelos, la aproximativ 400 km de capitala statului, Manaus, informează Reuters.

"Regret profund moartea celor 12 pasageri și a celor doi membri ai echipajului care au fost victimele accidentului aviatic de sâmbătă de la Barcelos", a declarat Wilson Lima, guvernatorul statului Amazonas pe X, cunoscut anterior ca Twitter. "Echipele noastre au lucrat încă de la început pentru a oferi sprijinul necesar.Condoleanțe și rugăciunile mele se îndreaptă către familiile și prietenii lor."

Compania aeriană Aerotaxi din Manaus a emis o declarație prin care a confirmat că a avut loc un accident și că investighează, dar nu a oferit detalii despre decese sau răniți. "Contăm pe respectul pentru intimitatea celor implicați în aceste momente dificile și vom fi disponibili pentru a oferi toate informațiile și actualizările necesare pe măsură ce ancheta avansează", se arată în declarație.

Unele instituții media braziliene au relatat că printre cei uciși se află cetățeni americani.Reuters nu a putut confirma aceste informații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.