Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sfatul de viață de la a treia cea mai bogată persoană din Mexic: 'Nu fi gelos, crede în tine și cumpără Bitcoin.'

impact.ro
bitcoin criptomoneda

A treia cea mai bogată persoană din Mexic a trimis un mesaj de Anul Nou plin de căldură pasionaților bitcoin ( BTC ) în Ajunul Crăciunului. Ricardo Salinas Pliego a recomandat să se îndepărteze de banii fiat și să cumpere Bitcoin într-un videoclip festiv de două minute, conform cointelegraph.com

El oferă trei sfaturi celor 957.200 de urmăritori ai săi pe Twitter, ca parte a mesajului său de Crăciun și Anul Nou, înainte de a le cere adepților săi să retwitteze și să distribuie:

„Ferește-te de banii fiat. Indiferent dacă este vorba de dolar, euro sau yen, este la fel. Sunt bani falși făcuți din minciuni de hârtie. Băncile centrale produc mai mult ca niciodată.”

Se oprește înainte de a arăta spre cameră pentru a spune: „Investește în Bitcoin!”

 

În fața unui brad de Crăciun de aur, celelalte două „cadouri” de sfaturi pe care Salinas le-a lăsat adepților săi au fost să renunțe la gelozie și să creadă în sine, mai ales atunci când caută libertate și inovație.

Nu este de mirare că Salinas promovează investițiile în BTC. Ca un proeminent evanghelist Bitcoin din 2013 , biografia sa de pe Twitter se descrie simplu ca un „om de afaceri mexican și deținător de Bitcoin”.

Salinas își propune să facă a doua cea mai mare bancă de retail din Mexic, Banco Azteca, primul creditor din țară care să facă afaceri în BTC. Cu toate acestea, Salinas, președintele companiei-mamă a băncii, Grupo Salinas, a rămas dezamăgit în luna iunie a acestui an.

Ca răspuns la planurile sale ambițioase, banca centrală a Mexicului a declarat că criptomonedele precum Bitcoin nu au curs legal și sunt interzise să fie folosite în sistemul financiar al țării. În luna septembrie a acestui an, Alejandro Díaz de León, guvernatorul Băncii Mexicului, a respins BTC ca mijloc legal de încredere , invocând volatilitatea prețurilor drept un obstacol major către adoptarea cu drepturi depline.

Este puțin probabil să-l descurajeze pe Salinas. El a fost -pilling portocaliu Mexic 128 de milioane de oameni încă din vară , și într - un interviu cu Cointelegraph în luna ianuarie a acestui an , el a împărtășit condamnarea sa pentru BTC ca un activ non-confiscatable.

În interviu, el a mai declarat că a cumpărat prima dată BTC la 500 de dolari în 2013 prin Grayscale , spunând că până în 2018, a fost una dintre „cele mai bune investiții ale sale vreodată”. De asemenea, el a postat pe Twitter în favoarea remitențelor Bitcoin, care ar putea fi o potențială piață de 40 de miliarde de dolari pentru mexicanii care trimit plăți transfrontaliere către Statele Unite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.