Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sfatul surprinzător al 'Regelui audiențelor' pentru Revelion

dan negru

Moderatorul TV Dan Negru care a prezentat 18 ani consecutiv Revelioane televizate recomandă ca la trecerea între ani să nu te uiți la televizor.

„Cel mai bine, de Revelion, este să te uiți la ai tăi din familie, la copiii, la iubitul sau iubita ta, nu la un ecran de tv. Ecranul vine și pleacă, el nu-ți dă nimic”, a spus Dan Negru într-un interviu pentru Life.ro.

El mai spune că televiziunea generalistă a murit.

„Televiziunea, atât cât a mai rămas din ea, este haotică. Ca și fotbalul (....) vorbim despre o piață cu zeci de televiziuni și sute de oferte, iar televiziunea generalistă a murit (...) oamenii nu mai consumă televiziune ca atunci când eu deveneam Regele audiențelor, când existau doar trei televiziuni, nu aveam Netflix sau Hbogo, vacanțele nu erau simplu de făcut ca acum, atunci aveai nevoie de viză sau de pașaport să ieși din țară. Deci oferta de tv era foarte puternică”, a mai spus Dan Negru.

„La primul meu revelion, acum 18 ani, totalul tv de consum era de 82%, în vreme ce revelionul de anul trecut a avut un total de 29%”, a adăugat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.