Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sfatul unui ministru american pentru Donald Trump: 'Folosiţi sabia împotriva presei!' - VIDEO

CNN
trump, sabie

Ministrul american al securităţii interne, John Kelly, a fost surprins de microfon în timp ce-i sugera, în glumă, preşedintelui Donald Trump să folosească sabia asupra presei, relatează joi cotidianul britanic Telegraph, conform agerpres.

Ministrul american a făcut această remarcă în timpul unei ceremonii de absolvire la Gărzile de coastă ale SUA din New London, statul Connecticut, după ce preşedintele, care s-a plâns în discursul rostit cu acest prilej că este tratat incorect de către media, a primit de la proaspeţii absolvenţi o sabie ceremonială.

Erdogan pune piciorul în prag la Washington: 'Vom acţiona fără să întrebăm pe nimeni'

După ce Trump s-a aşezat, Kelly s-a întors către el şi i-a spus: "Folosiţi-o asupra presei, domnule". Trump a râs şi a răspuns: "Da, exact".

Preşedintele se plânsese în discursul rostit în faţa absolvenţilor că unii reprezentanţi ai media nu-l tratează cum se cuvine. "Uitaţi cum am fost tratat în ultima vreme, mai ales de media. Niciun politician din istorie - şi spun asta cu cea mai mare siguranţă - nu a fost tratat mai prost şi mai incorect. (...) Nu-i lăsaţi să vă doboare, nu-i lăsaţi pe critici şi pe cârcotaşi să stea în calea visurilor voastre", a declarat Trump.

"Probabil că de aceea am câştigat. Adversitatea te face mai puternic. Nu ceda, nu da înapoi... Şi cu cât mai dreaptă e lupta ta, cu atât vei întâmpina mai multă opoziţie", a conchis magnatul devenit preşedinte al SUA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.