Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SFIDARE - O cafenea din Brăila a primit amendă de 7.000 de lei după ce a fost găsită funcţionând de autorităţi

www.telemneamt.net
Politia amenzi localuri

Poliţiştii brăileni au descoperit, în timpul unui control efectuat în municipiu, un cafe-bar care era deschis şi încălca astfel prevederile Ordonanţei Militare nr. 1/2020, caz în care au aplicat o amendă în valoare totală de 7.000 de lei, potrivit informaţiilor furnizate, marţi, de IPJ Brăila, potrivit Agerpres.

Poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică au efectuat un control la un cafe-bar din municipiul Brăila, care funcţiona fără a respecta prevederile Ordonanţei Militare nr. 1/2020.

Citește și: Alexandru Rafila anunţă că în toamnă am putea avea primul medicament împotriva COVID-19. A fost testat cu succes în SUA

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat că acesta nu deţine nici autorizaţie de funcţionare emisă de unitatea administrativ-teritorială.

Reprezentantul unităţii a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare totală de 7.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 1/2020 şi cele ale Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Ca măsură complementară, au fost ridicate în vederea confiscării băuturile alcoolice şi non-alcoolice expuse la vânzare, în valoare totală de 1.239 de lei, acestea fiind predate, pe bază de proces-verbal, unei societăţi de profil în vederea valorificării.

De asemenea, în cauză a fost întocmit şi dosar penal şi se continuă cercetările pentru contrabandă, la faţa locului fiind găsite şi ridicate şi peste 140 de ţigarete.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.